fredag 13 mars 2009

Cajsa 5 år!

Så var det äntligen dags att bli 5 år! Gissa om hon har väntat! Hon hade legat vaken en stund när vi kom och sjöng för henne strax före 7 i morse. Hon hade fått order om att inte kliva upp förrän vi sjungit... Alice kom redan kl 6 och undrade om det inte var dags att sjunga för Cajsa... *sucka*
Hon var nöjd med de saker hon fick: en barbiedocka, ett pet-shop djur (babybläckfisken) och ett nytt diadem med halsband och örhängen (eftersom Oscar hade haft sönder hennes andra).
Nästa sak att vänta på var farmor... Farmor skulle komma och vara barnvakt efter lunch eftersom våra arbetstider krockade idag. 8.30 undrade Cajsa när farmor skulle komma. Efter lunch svarar jag då. Då säger hon: Men gör lunch då! Underförstått att farmor skulle komma fortare! Hon är för söt!
Nu väntar hon på kalaset som blir av nästa söndag eftersom vi vuxna jobbar hela helgen... Gissa om ordet vänta inte tillhör Cajsas favoritord...
Här finns en fin bild på de kläder hon fick av superfaster Jenny och Jimmy idag! (Fast Jimmy är väl mer en superfarbror än en superfaster... kan man tycka.)

Inga kommentarer: