onsdag 11 februari 2009

Ibland undrar man

Ibland undrar man hur folk är funtade. Pratade med dagisrektorn i höstas om att Cajsa inte fungerar på sitt dagis. Hon har inga kompisar, trivs inte och får för lite språkstimuli då hon inte har några jämnåriga lekkamrater. Ringde igen i december för att höra vad som händer. Fick veta att vi skulle få besked efter jul. Hörde inget. Får veta idag att rektorn tror att "allt är bra nu" då vi inte ringt och tjatat dagligen eftersom vi trott att hon står för det hon säger. Men NÄ.

Ibland undrar man hur länge den här kylan ska vara i farten. Inte för att jag inte står ut med lite kalluft, men nån måtta får det väl vara... Bilen blir så seg. Snön blir så kall. Katternas vatten fryser så fort. Elden värmer så dåligt när man ska grilla.

Ibland undrar man hur älgarna överlever vintern. Mycket och kall snö. Kyla. Lite mat. Svårt att gå i skogen, fast å andra sidan har dom ju långa, smärta ben.

Ibland undrar man varför förkylningar alltid kommer på vintern och aldrig ger med sig. Hur kommer det sig att man förr inte överlevde lite hosta medan man nu överlever både det ena och tredje. Ibland undrar man bara.

Ibland undrar man om det inte är dags att gå och lägga sig i tid någon kväll. Kanske finns det en möjlighet att man är mindre trött nästa dag. Kanske finns det en möjlighet att inläggen blir mindre svamliga om man är utvilad. Ibland undrar man bara det...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hurru! Om du skulle ta och lägga dig å sova iställe för allt --------, så ska du se att du blir utvilad

Anonym sa...

Hoppas att du nu sover sött så du är utvilad på jobbet i morgon jag tror att du behöver det och att maken plockar undan och lagar en god middag till fredag kväll med ett gott rött vin så att du bara får lägga upp fötterna i soffan!!!!!!!
KRAM svärmor

Anonym sa...

Usch! Ibland undrar man över alldeles för mycket....