fredag 28 augusti 2009

Oj oj

Tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med... Vad har jag gjort den här veckan? Jo. Jag har haft bekymmer med min dator på jobbet. Ni ska få hela historien här:
I våras beslutades att jag skulle få en laptop på jobbet. Vi åkte och köpte en. Office skulle lägga till mig i nätverket men det gick inte för jag hade Vista och man behövde XP Prof. Ringde försäljaren och de skulle beställa programmet. Hörde inget mera. Gick på semester. Efter semestern lämnades datorn in. Det tog 1½ vecka för dom att installera programmet. Åter på jobbet. Kan inte komma ut på nätet. Datoreländet hittar inget trådlöst nätverk. Nä, det tror väl jag det, jag har kabel. Eländet hittar inte nätverkskortet. Drivrutiner saknas. Tar hem datorn eftersom vi har trådlöst nätverk här. Laddar hem drivrutiner med hjälp av min älskade make. Det tog 1½ timme. Åter på jobbet tar det Office 1 timme att lägga till mig i nätverket. Servern hittade inte drivrutinerna för skrivarna bl a. MEN. NU funkar allt!! Jag har lärt mig om .se och webhotell! Jag har fixat egna jobb- epostadresser till mig och mina arbetskamrater och nästa vecka har jag tänkt lägga upp den nya snygga hemsidan för jobbet! Så trots allt har jag lärt mig massor med nya saker, även om det betyder att jag även varit FRUKTANSVÄRT irriterad ibland!

Idag har vi haft besök av en massa barn och det var underbart trevligt! Tack Helen!! Vi ser fram emot att ses igen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack vännen för de fina strumporna jag fick av dig, de ska jag använda med omsorg o tänka på dig då. jag kan säga att man fick en skratt stund när jag öppnade paketet o såg de fina mönstren, jag undrar vad du tänkte på när du köpte dem, he he. Dom blir perfekta när jag jobbar, barnen kommer att älska mina nya strumpor. Kram hc/tussilull

Anna sa...

Visst var dom underbara!! Jag kunde bara inte låta bli! Jag och barnen har strumpor som förevigades av Johan. Men vi ville inte lägga ut bilden förrän ni fått era strumpor alla hC|tjejer!
kram hC|MaaM