onsdag 8 april 2009

Så är det helg igen

Veckorna rusar iväg. Inte blir det bättre av att man försöker klämma in 4 dagars arbete på 3 dagar... Idag var jag så slut att jag grät en stor skvätt i slutet av dagen. Fick jobba över 75 minuter och var ändå inte klar... Skulle vara ledig imorgon, men jag måste in och göra klart det sista innan jag kan ta helg...


Ibland undrar man varför man utsätter sig för en massa stress i onödan. Varför tro att man klarar mer än man faktiskt gör. Varför alltid lära sig den svåra vägen istället för att inse sina begränsningar. Vad försöker man bevisa egentligen?


Ibland undrar man hur man någonsin orkat arbeta 100%. Det räcker med 80%. Att man arbetar på jobbet innebär ju inte att man är ledig när man kommer hem. Där förväntas man också arbeta 100%. Gärna mera. Med gott resultat. Utan knot.


Ibland undrar man när våren ska komma på riktigt. Bara för att man ser tecken på det betyder det inte att den är här. Men visst är det skönt att det är ljusare. Synd bara att man inte hinner njuta av det så mycket som man önskar.


Ibland undrar man hur det kommer sig att vissa människor har en förmåga att trycka ner en i skorna utan att egentligen säga något nedlåtande. Bara visa sin makt genom att svänga sig med termer som en vanlig lekman inte skulle använda. För att sedan förtydliga dem på ett övertydligt sätt på svenska. Känslan av att vara hel okunnig kastar sig omedelbart över en. Fastän man egentligen vet att man kan fantastiskt mycket mera om många saker som den andra personen inte vet. Allt som behövs är en dålig dag.


Imorgon blir en bättre dag! Jag är helt övertygad om det! Ser fram emot besök av påskkärringar!!!!!!!



Inga kommentarer: