söndag 6 juli 2014

2014 187

Igår blev den äntligen av! Johans 40-årsfest! I mitten av februari kändes den 5 juli som ett bra datum. Johan går på semester fredan och festen på lördan. Men allt förarbete då? Så här med facit i hand skulle vi förlagt festen till nästa lördag.

Vi var 39 personer varav 19 barn. Fullt ös! Men solen sken och ingen av gästerna vantrivdes vad jag vet! Tack Johanna för hjälpen i köket! Ovärderlig!

Maten räckte, iaf köttet. All dryck räckte och blev över. Nu är sista glaset diskat och livet känns bra. NU börjar min semester med min älskling! Han har passat på att börja på ett nytt byggprojekt! Men vad gör väl det? Han är aldrig så lycklig som när han får pula på med sitt!

Imorgon börjar vi om med goda kostvanor och träningen ska sätta igång på allvar! Fotbollsträning på måndagar hela sommaren! Sen styrka och kondition några dagar i veckan på hemmaplan! Kanske finns det möjlighet att få till en prommis med bästa Linda någon dag...

Tack alla vänner som kom på vår fest! Vi bestämde igår att vi kommer att bjuda till sommarfest varje år! Kött och dryck tar ni med själva.

Och ja, det är 40 ljus på tårtan!

Ett steg i taget. En dag i taget. Allt kommer att bli bra.

Inga kommentarer: