söndag 25 maj 2014

2014 145

Vilken helg! Superväder på fredan med lätt solbrända axlar efter promenaden med bästa Linda! Sen grillat till middag och skjutsa Oscar på sitt livs första övernattningshajk!

Fotbollsmatch i Ersmark på lördag med strålande sol och vinst för tjejerna med 3-1! Grillat till middag och sedan satte vi in de omklädda sänggavlarna i husvagnen. Blev toppenbra! När gardinerna kommit på plats började jag fylla skåpar och lådor! Åh så kul! Sen tog vi oss en tur med fyrhjulingen älsklingen och jag! <3 Stannade till en "kort stund" hos PO på väg hem...

Söndagen bjöd på mulet och snålblåst men vi klädde oss varmt och åkte till Stantors för att heja fram tjejerna till ytterligare en seger denna helg! 5-1 mot Guif! Grillat till middag, grävt ned två vinbärsbuskar och flyttat husvagnen. Planerat inköp.

Som sagt, en bra helg! Fick ett underbart fin kort av Alice i present! Samt sovmorgon och slapp laga lunch! Lövly! Jag har världens finaste familj och jag är verkligen tacksam över att få vara så lyckligt lottad!

Inga negativa tankar på hela helgen!

Ett steg i taget. En dag i taget. Allt kommer att bli bra.

Inga kommentarer: