söndag 29 juni 2014

2014 180

Pite summergames 2014 är nu slut! Vilken helg!

Torsdag: Kommer upp vid sex på em. Middag i hotellets bar. Den godaste oxbringa jag nånsin ätit! Sen upp med förtält och njuta i kylan... Fest i husvagnen bredvid, hela natten... Det är jobbigt att dela plats med långliggare. De lever ett annat liv och har dessutom myycket läängre vagnar, vilket märktes då vi oftast hade skugga...

Fredag: Första matchen för Cajsa mot GUIF. Lutande och gropig plan. Vinst med 1-0! Passade på att titta på P01 och besöka Nolia för att köpa tröjor till barnen. Sen hem och grilla till middag. Strosa på området och sen få Cajsa att vila en stund då nästa match börjar kl. 23:00. Lite väl sent kan jag tycka, men tjejerna kämpade väl och vann med 1-0 mot Stockholmslaget Järla, vilka för övrigt lyckades ta guldet för flickor 11! Men deras enda förlustmatch var mot RIK! Sen hem och sova! Våra grannar valde tack och lov att gå på puben, så det blev en lugn natt!

Lördag: Match 12:30 mot Arvidsjaur och vinst med 1-0! Som gruppsegrare väntade 16-delsfinal mot Norrfjärden. Efter avslutad match stod det 0-0 och det ska avgöras med straffar. RIK som har haft övertaget och många målchanser. Tjejerna förlorar med 3-0 på straffar. En tung förlust. Cajsa hänger inte med huvudet länge utan njuter av en ledig kväll med bus på Skeppet med kompis!

Söndag: Placeringsmatch kl. 14:00. Vi packar ihop husvagn och förtält och parkerar vagnen i Munksund och drar vidare till Nolia för lunch. Hinner heja på RIK P02 och kusin Thomas till vinst för att sedan ta hem segern mot Munksund/Skuthamn med 1-0! Inga förluster efter full tid i någon match! Vilken prestation av våra fantastiska tjejer! Diplom delas ut under applåder från föräldrar och fans! Sen hämtar vi husvagnen, äter middag i Jävre och drar hem!
Väl hemma kopplar vi loss vagnen och åker till Bäck för att kramas med Jenny, Elis och Greta!
En kanonhelg!
Det enda negativa på hela helgen är att min hjärtklappning kommit tillbaka. Det har varit för spännande under för lång tid och för lite sömn. Kroppen klarade det inte... Tur att det finns blodtrycksmedicin.

Tack alla inblandade för en underbar helg!!

Ett steg i taget. En dag i taget. Allt kommer att bli bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis alla duktiga fotbollsflickor!
/Kristine i Vännäs

Anonym sa...

Vad ni är duktiga, och vilka duktiga fotbolls tjejer vi har STORT GRATTIS, från mormor, Helge och alla valparna, Molly och Ronja hälsar också. Kram