lördag 5 februari 2011

Melodifestivalen del 1

Jaha, så var det dags igen för spektakel nummer ett. Melodifestivalen. Som vanligt ska det bli nån miss och rubrikerna i morgondagens kvällstidningar kommer inte att vara nådiga. Visa felaktiga bilder... *sucka* Om det blir fel där så undrar man ju naturligtvis vad mer som har felat under kvällen, eller hur?!
Lite halvdåliga bidrag generellt tycker jag. Att Danny skulle gå till final var förhandstippat, men sen var resten av startfältet bara en gråzon .Tyckte själv att tjejerna som gick till andra chansen var helt ok. Le kidz var kul. Rasmus var inte sååå dålig, han såg ut som en liten hob bland alla alferna, fast det kanske var meningen, vad vet jag.
Sen vara det nån tjomme som drack paraplydrink, och han måste ha varit så nervös att rösten knöt sig. Han hade fått dåligt omdöme av IDOL-juryn säger jag bara. Det var surt och svagt och inget go över huvudtaget.

Programledarna då? Tja... Rickard Olsson gjorde nog sitt bästa för att driva hela processen framåt och skämta på lite i samma anda som i andra program han gjort, men Marie! Jag upplevde det som att hon skrek hela tiden. Hennes röst lät FÖR mycket. Sen det där fnisset som hon kom med precis innan artistpresentationerna och andra tillfällen. Njae, hon får allt skärpa sig till nästa vecka. Men rubriker kommer hon att få, inte bara positiva heller...

Men nån som VI ville rösta på det var ju Häxan Surtant! Hon var BÄST! Barnen blev helt lyriska när dom upptäckte att det var hon som var med på TV.

Sammantaget betyg. 2 laxar från Laxbacksjuryn. Halvdålig musik och mindre bra programledare drar ned betyget avsevärt. Bättre lycka nästa gång!

Inga kommentarer: