lördag 13 februari 2010

Melodifestivalen del 2

Jaha, mindre flams från programledarna och lite mera struktur än sist. Åtta bidrag med varierande kvalitet. Det bidrag som var absolut bäst och som fastnade i hjärtat så att tårarna nästan kom fram var inte med i tävlingen. Fast å andra sidan hade det varit orättvist mot de andra bidragen om de varit med, för det var total utklassning. Jag pratar naturligtvis om Glada Hudik-gänget som gjorde ett fantastiskt framträdande med "Sverige" som Kent gjort, men som även Lasse Tenander gjort.

Hur gick det då? Till final gick inte helt otippat Andreas Johnson - We can work it out och Eric Saade - Manboy. Två hyfsade bidrag måste jag säga. Till andra chansen gick Orsa spelmän - Underbart och Pauline - Sucker for love. Kalle Moraeus låt var också fantastisk! Det blir en svensktoppsfavorit framöver! Kommer nog att ligga många veckor skulle jag tro!

Här hemma somnade två familjemedlemmar innan första omgången var över och den tredje kämpar på och försöker vara vaken trots att klockan passerat 10. Nu är det ju OS för hela slanten i två veckor framöver. Man kanske skulle ta och sjukskriva sig... hmmmm

Inga kommentarer: